Urgenţă medicală. O femeie muşcată de şarpe, luată cu elicopterul

O femeie care a fost muşcată de şarpe, miercuri, în zona localităţii Ileandra, din judeţul Sălaj, este luată cu elicopterul pentru a fi dusă la spital.

1860 afișări
Imaginea articolului Urgenţă medicală. O femeie muşcată de şarpe, luată cu elicopterul

Sălaj: O femeie muşcată de şarpe, luată cu elicopterul

Potrivit ISU Sălaj, elicopterul 345 Jibou intervine în localitatea Ileanda, în sprijinul ambulanţei, la o pacientă muşcată de un şarpe.

Femeia va fi dusă la spital.

Deocamdată nu se ştie dacă şarpele a fost sau nu veninos. În cazul în care o persoană este muşcată de un şarpe veninos, victima trebuie sa ajunga la un la medicul pe cat de repede posibil – singurul tratament eficient este o doză de antivenin.

Un doctor ar trebui să trateze toate muscaturile de sarpe, cu excepţia cazului în care sunteţi siguri ca sarpele problema nu este veninos. O muşcătură de la orice tip de şarpe veninos ar trebui să fie întotdeauna considerata o urgenţă medicală. Chiar şi muşcăturile de şerpi neveninosi ar trebui să fie tratate de medic, pentru ca pot aparea reacţii alergice severe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici