Vâlcea: 11 persoane rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Unsprezece persoane au fost rănite, luni dimineaţă, dupa ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 64, în zona Ioneşti-Marcea din judeţul Vălcea, primele date ale poliţiştilor arătând că accidentul s-a produs din cauza poleiului

377 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: 11 persoane rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Vâlcea: 11 persoane rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, inspector Alina Teodorescu, în microbuz se aflau 12 pasageri şi şoferul, iar autovehiculul circula dinspre Drăgăşani spre Râmnicu Vâlcea.

"Era carosabil alunecos, iar după o curbă, în linie dreaptă, maşina a derapat, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat pe partea stângă, într-un şanţ", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, inspector Alina Teodorescu, iniţial la spital au fost transportaţi cu ambulanţele şase răniţi, între care şi şoferul microbuzului.

"Ulterior, la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea s-au prezentat singuri alţi cinci pasageri din microbuz, care au leziuni minore şi sunt şi investigaţi medical. În acest moment sunt 11 răniţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Traficul rutier în zona accidentului a revenit la normal după ce s-a circulat pe o singură bandă, alternativ, sub supravegherea poliţiştilor.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Vâlcea, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici