Valeriu Gheorghiţă a anunţat modificări importante în platforma de programare pentru vaccinare

  • Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a anunţat că vor fi modificări importante la platforma de programare pentru vaccinare.
  • Gheorghiţă susţine că interesul pentru vaccinare este ridicat.
6002 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă a anunţat modificări importante în platforma de programare pentru vaccinare

Valeriu Gheorghiţă a anunţat modificări importante în platforma de programare pentru vaccinare

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă a anunţat marţi două modificări importante în ceea ce priveşte platforma de programare pentru vaccinare: persoanele vor fi notificate o singură dată, iar beneficiarii vor putea să-şi estimeze timpul de aşteptare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiţă susţine că interesul pentru vaccinare este ridicat: „În momentul de faţă, în centrele în care se administrează vaccin de la Pfizer, rata de confirmare a programărilor după notificare este între 85 şi 90 la sută dintre persoanele care sunt înscrise pe lista de aşteptare, chiar de la prima notifficare”.

El a anunţat că de acum înainte persoanele vor primi o singură notificare pentru programare la vaccinare.

„După cum ştim până la acest moment, regula era că o persoană era notificată de până la trei ori, după care dacă nu răspunde confirmării se notificau alte persoane din lista de aşteptare. Întrucât există multe persoane înscrise pe lista de aşteptare, am luat decizia de a notifica o singură dată o persoană din lista de aşteptare, care va avea la dispoziţie timp de 24 de ore să-şi confirme programarea respectivă. Dacă nu va confirma, vor fi notificate alte persoane din lista de aşteptare, tocmai pentru a rula într-un interval cât mai scurt persoanele din lista de aşteptare”, a mai spus Valeriu Gheorghiţă, care a precizat că acest lucru va intra în vigoare de miercuri.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a mai anunţat că din 10 aprilie pentru fiecare persoană platforma va afişa câte persoane se află înscrise în faţă şi care este capacitatea de vaccinare zilnică în centrul ales. Astfel, acesta precizează că persoanele înscrise îşi vor putea estima timpul de aşteptare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici