Vezi aici tarifele pentru două nopţi de cazare pe litoral, de 1 Mai

Turiştii care îşi vor petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc vor plăti între 100 şi 200 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, în funcţie de numărul de stele al unităţii hoteliere, pentru sfârşitul acestei săptămâni fiind aşteptate pe plaje între 15.000 şi 18.000 de persoane.

55 afișări
Imaginea articolului Vezi aici tarifele pentru două nopţi de cazare pe litoral, de 1 Mai

Vezi aici tarifele pentru două nopţi de cazare pe litoral, de 1 Mai (Imagine: Lorand Vakarcs/Mediafax Foto)

Preşedintele ANAT şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că în staţiunea Mamaia preţul pe care o persoană trebuie să-l plătească pentru două nopţi de cazare este de 100 de lei la un hotel de două stele, iar la un hotel de trei stele tariful este 120 de lei de persoană tot pentru două nopţi.

În Eforie Sud, la un hotel de trei stele un turist va plăti 100 de lei pentru două nopţi, iar la un hotel de patru stele preţul este de 160 de lei de persoană, în timp ce la o unitate similară din Mamaia preţul pentru două nopţi este de 200 de lei de persoană.

Corina Marin a precizat că la aceste tarife turiştii vor beneficia de diverse facilităţi din partea hotelului, cum ar fi accesul la saună sau piscină.

Preşedintel ANAT şi al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării a spus că au fost făcute rezervări în fiecare staţiune de pe litoral, însă cele mai căutate sunt Mamaia, Costineşti şi Neptun-Olimp.

Corina Martin estimează că pe litoral se vor afla, în minivacanţa de 1 Mai, între 15.000 şi 18.000 de turişti, dar este posibil ca numărul acestora să fie mai mare dacă înscrierile vor continua într-un ritm susţinut şi în această săptămână.

Asociaţia Litoral - Delta Dunării va organiza de 1 Mai un carnaval şi o defilare în staţiuni, pe traseul Neptun - Costineşti - Eforie - Mamaia - Năvodari. Astfel, vor defila ospătari, cameriste, barmaniţe, recepţioneri, clovni, actori în costume de epocă, maşini tunate, maşini de epocă, dansatori în spectacol multietnic (greci, turci, aromâni, dobrogeni), salvamari, marinari, fanfară, DJ.

De asemenea, turiştii care vor veni pe litoral vor avea parte şi de concerte şi vizionări de filme, toate gratuite.

Un număr de 15 - 20 de salvamari se vor afla, la sfârşitul acestei săptămâni, pe plajele din municipiul Constanţa şi din staţiunea Mamaia, pentru a veghea la siguranţa turiştilor care vor alege să-şi petreacă acolo minivacanţa de 1 Mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici