Vezi cum arată salonul în care au ars bebeluşii din Maternitatea Giuleşti - FOTO

În camera respectivă se poate observa cum toate prizele din încăpere sunt efectiv topite, prelingându-se pe pereţi, iar toată faianţa de pe zidul de unde, probabil, a izbucnit incendiu este căzută.

173 afișări
Imaginea articolului Vezi cum arată salonul în care au ars bebeluşii din Maternitatea Giuleşti - FOTO

Vezi cum arată salonul în care au ars bebeluşii din Maternitatea Giuleşti (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Încăperea este neagră din cauza funinginii produse de incendiu.

În incendiul izbucnit luni seară în Secţia Terapie Intensivă de la Maternitatea Giuleşti se aflau 11 bebeluşi prematuri. Cinci au decedat, iar şase sunt în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Captală.

VEZI AICI IMAGINI DIN SALONUL ÎN CARE AU ARS BEBELUŞII

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici