Victimele incendiului din Prahova au fost transferate cu aeronave Spartan în Belgia şi Austria

Cei doi bărbaţi care au suferit arsuri în urma incendiului de la societatea de prelucrare a ţiţeiului au fost transferaţi cu aeronave C-27J Spartan ale Forţelor Aeriene Române în spitale din Belgia, respectiv Austria.

628 afișări
Imaginea articolului Victimele incendiului din Prahova au fost transferate cu aeronave Spartan în Belgia şi Austria

Victimele incendiului din Prahova au fost transferate cu aeronave Spartan în Belgia şi Austria

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a transmis, marţi, că două aeronave C-27J Spartan ale Forţelor Aeriene Române, configurate pentru misiuni medicale, îi transportă pe cei doi bărbaţi răniţi în incendiul de la Inoteşti, judeţul Prahova.

Unul dintre zboruri are ruta Otopeni - Viena – Bruxelles – retur, iar celălalt, Otopeni - Târgu Mureş - Graz – retur.

„Echipele medicale care monitorizează pacienţii pe timpul zborurilor sunt formate din specialişti din cadrul SMURD şi Ministerul Apărării Naţionale”, anunţă MApN.

Misiunile au fost aprobate de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae-Ionel Ciucă, în urma solicitărilor Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Cele două aeronave au decolat din Baza 90 Transport Aerian marţi, în jurul orei 14.30.

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate care fabrică produse din ţiţei, în satul Inoteşti, localitatea Colceag, din judeţul Prahova. Două persoane au suferit arsuri grave pe 80% din corp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici