VIDEO: Bătaie cu topoare într-o pădure din Prahova. Printre atacatori, suspectaţi de furt de lemne, ar fi şi un pădurar

O bătaie cu topoare a fost filmată într-o pădure din Prahova, între două grupuri de persoane, dintre care una se afla cel mai probabil la furat lemne.

6143 afișări

Imagini cu mai mulţi bărbaţi care s-au luat la bătaie într-o pădure din Prahova au fost postate pe Facebook.

În filmare se vede cum în încăierare sunt folosite şi topoare.

Bătaia a fost filmată într-o pădure din comuna Plopu.

„Duminică, pe data de 29.12.2019, la marginea pădurii din Plopu, jud. Prahova, am fost bătuţi şi ameninţaţi cu topoare, fiind martori unui posibil furt de lemne de către (...), pădurar din Podenii Vechi, jud. Prahova şi oamenii lui”, este comentariul care însoţeşte filmuleţul postat pe Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că până acum nu a fost depusă nicio plângere, însă poliţiştii au deschis o anchetă.

Potrivit sursei citate, oamenii legii au fost sesizaţi printr-un apel 112 că într-o pădure din zona comunei Plopu a avut loc un conflict între un grup de persoane care se deplasa cu ATV-urile şi alte persoane care s-ar fi aflat în zonă pentru a fura lemne. Când au mers poliţiştii acolo, însă, nu au mai găsit pe nimeni, iar apelantul nu a mai răspuns la telefon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bătaie,
topoare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici