Video VIDEO Carantina şi izolarea, tratate cu coniac. Senatorul PNL Fenechiu, filmat cu „o ceşcuţă” la dezbaterile Legii carantinării. „Bag-o sub masă, Daniele!”

  • Daniel Fenechiu, senator PNL, a fost filmat marţi noaptea cu o sticlă de coniac în mână.
  • Totul s-a întâmplat în timpul dezbaterilor din Comisia Juridică a Senatului.
  • Senatorii jurişti au dezbătut marţi noaptea controversata lege care reglementează carantina şi izolarea.
  • În replică, senatorul PNL a explicat că momentul a avut loc într-o pauză a lucrărilor Comisiei Juridice, în care încerca să relaxeze atmosfera după o perioadă de dezbateri tensionate.
2217 afișări

Eşti curios să afli ce mai face senatorul tău în Parlament? Uite, senatorul PNL Daniel Fenechiu a fost filmat marţi noaptea, în timpul dezbaterilor din Comisia Juridică, cu o sticlă de coniac în mână. Senatorii jurişti au dezbătut până după miezul nopţii legea carantinei şi izolării. Într-o pauză, Fenechiu a arătat în faţa camerei, care transmitea LIVE, o sticlă de coniac. Colegii s-au distrat copios.   

     
Fragmenul din timpul şedinţei online a Comisiei juridice a Senatului în care senatorul Daniel Fenechiu îşi etalează băutura. 
 
„….Oare mai suntem în direct?!Da, dar nu mă deranjează. Domnu Ganea!”
 
”…Sunteţi în direct!Sunteţi în direct şi ne faceţi poftă! ”
 
„E adus de la o podgorie de undeva de lângă Luxemburg. Foarte mişto podgoria. Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. E foarte ok! 
 
Şi ca lumea să nu ştie ce fac beau din ceşcuţă. Pe vremuri, când eram elev şi fentam anumite reguli îmi puneam în ceşcuţă. Domnul Ganea, noroc!”
 
„Bag-o sub masă, Daniele!”
 
 
După ce imaginile au fost difuzate de presă, senatorul Daniel Fenechiu a transmis un comunicat în care îşi cere scuze faţă de cei pe care i-a ”dezamăgit”:

”Faţă de difuzarea în spaţiul public a unor imagini şi înregistrări din ultima pauză a şedinţei on-line a Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României de ieri, 14.07.2020, care mă surprind într-o ipostază nepotrivită, fac următoarele precizări:

1. Respectivele imagini şi înregistrări surprind o discuţie on-line, pe care am avut-o, de acasă, cu unii colegi, într-o pauză a lucrărilor Comisiei Juridice – undeva după miezul nopţii, în care încercam să relaxez atmosfera după o perioadă de dezbateri tensionate.

2. Este evident, pentru oricine urmăreşte întreaga înregistrare – din care sunt difuzate doar două secvenţe, că am încercat să fac o glumă – chiar dacă s-a dovedit că aceasta a fost nepotrivita, menită, aşa cum arătam, să detensioneze atmosfera după 11 ore de dezbateri şi discuţii.

3. In mod cert conduita mea nepotrivita pentru o şedinţa publica a fost generată atât de oboseala acumulataă, cât şi de împrejurarea că ştiam că mă manifest într-o discuţie privată, in cadrul căreia rigorile comunicării interumane - nefiind impuse de cadrul oficial, sunt mai relaxate.

4. Faptul că în mod demonstrativ, crezând că sunt într-o discuţie nepublică, le-am arătat colegilor aflaţi în pauză o sticlă de Armagnac, nu înseamnă că am şi consumat respectiva băutură, în ceşcuţa care apare în imagine fiind în fapt cafea, probabil a opta cafea din respectiva zi.

5. Relativ la prezenţa în imagini a pisicului meu Sasha, precizez că nu cred că aceasta a afectat in vreun fel buna funcţionare a Comisiei, la sfârşit de şedinţă.

6. Precizez că întreaga mea conduită parlamentară, atât la dezbaterile din comisii cât şi în plen, a fost şi va rămâne una profesionistă şi serioasă, iar unele momente mai puţin
inspirate nu fac altceva decât să confirme realitatea faptică că omul e supus greşelii, mai ales pe fond de oboseală accentuată.

În final ţin să arăt că regret împrejurarea că am făcut o glumă nefericită, pe fond de oboseală, la o oră târzie şi într-o discuţie on-line pe care o ştiam nepublică, chiar dacă, aşa cum am arătat, intenţiile mele au fost de detensionare a atmosferei.

Totodată îi rog pe toţi cei pe care abordarea mea nefericită i-a dezamăgit să mă scuze.

Daniel Fenechiu”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici