Degajare de fum la acoperişul unei clădiri din Centrul Istoric

ISU Bucureşti-Ilfov transmite că intervine în Centrul Istoric al Capitalei, la o degajare de fum la acoperişul unei clădiri. Sunt alertate cinci autospeciale de stingere, echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare şi o autoscară.

386 afișări
Imaginea articolului  Degajare de fum la acoperişul unei clădiri din Centrul Istoric

VIDEO Degajare de fum la acoperişul unei clădiri din Centrul Istoric

„Degajare de fum la acoperişul unei clădiri în str. Şelari, Centrul Istoric. Se realizează accesul în clădire pentru căutarea şi evacuarea persoanelor, respectiv pentru identificarea focarului”, anunţă ISUBIF.

Sunt alertate cinci autospeciale de stingere, echipaj SMURD, o autospeciale de descarcerare şi o autoscară.

Nu sunt persoane rănite.

ISU Bucureşti Ilfov precizează că accesul autospecialelor se realizeaza cu dificultate din Splaiul Independentei prin str. Şelari şi au fost luate măsuri pentru limitarea accesului persoanelor civile în zona de intervenţie.

„Regimul de înălţime al clădirii este P+1+pod. Podul este comun pentru tot ansamblul de clădire. Se acţionează atât din interior pentru stingere, cât şi din exterior pentru decopertarea învelitorii acoperişului”, potrivit ISUBIF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici