Vîntu: Discuţia în care îl ameninţ pe Ghiţă, înregistrată special pentru Blejnar. Ne-am amuzat

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat la instanţă, că discuţia în care l-a ameninţat şi înjurat pe Sebastian Ghiţă a fost înregistrată special pentru a-i demonstra lui Sebastian Blejnar relaţia lor de duşmănie şi că în timpul acelei convorbiri s-au amuzat amândoi.

107 afișări
Imaginea articolului Vîntu: Discuţia în care îl ameninţ pe Ghiţă, înregistrată special pentru Blejnar. Ne-am amuzat

Vîntu: Discuţia în care îl ameninţ pe Ghiţă, înregistrată special pentru Blejnar. Ne-am amuzat (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Vîntu a spus la Judecătoria Sectorului 5 că Ghiţă i-a cerut să se întâlnească pentru a-i vorbi despre situaţia tensionată generată de campania dusă contra lui Sebastian Blejnar, şeful ANAF.

În aceste condiţii, Vîntu i-ar fi sugerat lui Ghiţă să-i transmită lui Blejnar că el este la originea acelei campanii şi au căzut de acord să înregistreze o discuţie în termeni duri între ei pentru a susţine această ipoteză în faţa şefului ANAF.

În acest context a avut loc discuţia de la Pucheni, din 2 aprilie, a susţinut Vîntu la instanţă. "L-am ameninţat cu moartea, i-am spus că-l împuşc, l-am înjurat, l-am făcut hoţ, încercând să pară cât mai credibilă discuţia. Ghiţă avea tehnica la el cu acordul meu", a spus Vîntu, care a adăugat că ulterior a aflat că acea înregistrare a fost făcută cu ştiinţa Parchetului, a SRI şi a Judecătoriei Sectorului 5.

"Ne-am amuzat amândoi", a conchis Sorin Ovidiu Vîntu în faţa instanţei care a decis cercetarea lui în libertate pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici