Vîntu, reclamat la Poliţie pentru că ar fi comandat un atac asupra casei lui Maricel Păcuraru

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reclamat la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti pe motiv că ar fi comandat un atac asupra casei omului de afaceri Maricel Păcuraru, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1180 afișări
Imaginea articolului Vîntu, reclamat la Poliţie pentru că ar fi comandat un atac asupra casei lui Maricel Păcuraru

Vîntu, reclamat la Poliţie pentru că ar fi comandat un atac asupra casei lui Maricel Păcuraru (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Reclamaţia a fost depusă de soţia lui Păcuraru, Daniela Ionescu, au precizat sursele citate.

Ionescu susţine că, în timpul unei nopţi, o persoană necunoscută, despre care reclamanta bănuieşte că ar fi din anturajul lui Vîntu, a aruncat o sticlă incendiară pe una dintre ferestrele casei. Bănuiala Danielei Ionescu se bazează pe faptul că atacul s-a produs la o zi după ce Păcuraru ar fi făcut o plângere împotriva aceluiaşi Vîntu, sub acuzaţia de spălare de bani, potrivit aceloraşi surse.

În acest caz a fost deschis un dosar de urmărire penală, iar anchetatorii caută să-l identifice pe atacator.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici