Viorica Dăncilă, momente jenante în timpul vizitei în Hunedoara: A fost huiduită şi întrebată de ce nu demisionează/ Tânărul care a huiduit-o, amendat

Premierul Viorica Dăncilă, aflată în vizită în oraşul Hunedoara, a fost întrebată de către o femeie de ce nu demisionează. Premierul i-a răspuns că este un bun român care „ţine cu România” şi a făcut apel la femeie să dea dovadă de „solidaritate între femei”.

3981 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, momente jenante în timpul vizitei în Hunedoara: A fost huiduită şi întrebată de ce nu demisionează/ Tânărul care a huiduit-o, amendat

Viorica Dăncilă a fost întrebată în Hunedoara de ce nu demisionează. Răspunsul premierului

„Doamna Dăncilă, o întrebare vă rog, de ce nu vă daţi demisia? Aprobaţi legi şi numai rău faceţi”, i-a spus femeia premierului.

Viorica Dăncilă a răspuns: „Pentru că aceste legi sunt pentru oameni, pentru că sunt un bun român, iar un bun român ţine cu România şi vrea stabilitate în ţară şi cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să continue să meargă mai departe pe aceeaşi linie. Vreau să vă spun un lucru: sper că dumneavoastră, că sunteţi femeie, să daţi dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia şi sper că dacă vă uitaţi la tot ce a făcut acest Guvern să vă răzgândiţi. Mi-a părut bine”.

În timpul aceleiaşi vizite, un tânăr i-a strigat primului-ministru „Ruşine” şi „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”.

Premierul face sâmbătă o vizită în judeţul Hunedoara, printre obictivele vizitate numărându-se Spitalul Municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, etc.

Tânărul care a huiduit-o, în Hunedoara, pe Viorica Dăncilă, a fost amendat

Tânărul care a huiduit-o, sâmbătă, în judeţul Hunedoara, pe Viorica Dăncilă, strigând "Ruşine!” şi „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”, a fost amendat de jandarmi.

„O persoană de sex masculin a fost sancţionată conform articolului 2, punctul 1, din legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare. Este amendă între 200 şi 1.000 de lei", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, Simona Fodoca.

Reprezentanţii Jandarmeriei Hunedoara au refuzat să precizeze valoarea amenzii.

„Valoarea amenzii şi numele protestatarului nu se dau. Nu pot să vă dau. E agentul constatator, nu am ce să vă dau mai mult. Nu am procesul verbal. A fost sancţionat conform legii 61, articolul 2, alineatul 1, punctul 1, atât pot să vă spun. Nu am dat noi 200 de lei, cine a dat să îşi asume. Noi nu am dat aşa ceva şi nu o să dăm", a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul şef al IJJ Hunedoara, Robert Vîţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici