Vrei pile la Moş Crăciun? Fă cunoştinţă cu cel mai tânăr ajutor al Moşului, un pui de ren de lângă Braşov

  • Puiul de ren s-a născut în captivitate, la Rezervaţia de Zimbri din Vama Buzăului
  • Părinţii micului Rudolf au fost aduşi anul trecut din Olanda
  • La noi în ţară, doar la o grădină zoo de lângă Ploieşti mai trăiesc reni
396 afișări

Dacă vrei să fii sigur ca primeşti cadoul la care visezi, dă o fugă la ajutorul lui Moş Crăciun: un pui de ren te aşteaptă la Vama Buzăului, în apropiere de Braşov.

Micul Rudolf a avut noroc de un tată... tandru şi de un medic veterinar ce i-a făcut tratamente de fertilizare unei mame sfioase.

Acum, puiul zburdă într-un ţarc generos, alături de prietenii lui de la Rezervaţia de zimbri Vama Buzăului, ronţăie iarbă toată ziua şi se pregăteşte să devină vedetă. În toată ţara, doar la Grădina Zoo Bucov de lângă Ploieşti mai vezi reni.

„Vom iniţia o campanie prin care dorim să botezăm acest puiuţ de ren. Prin urmare aşteptăm propunerile dumneavoastră pe pagina de facebook a Rezervaţiei Valea Zimbrilor Vama Buzaulu”, a spus Tiberiu Chirilaş, primar Vama Buzăului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici