VREMEA continuă să se încălzească: Ce temperaturi vor fi în ţară şi la Bucureşti vineri

Vineri, VREMEA va continua să se încălzească, mai accentuat în cursul nopţii. Cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii pe arii extinse, exceptând centrul şi sud-estul ţării unde acestea se vor semnala local, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

1568 afișări
Imaginea articolului VREMEA continuă să se încălzească: Ce temperaturi vor fi în ţară şi la Bucureşti vineri

VREMEA continuă să se încălzească: Ce temperaturi vor fi în ţară şi la Bucureşti vineri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Precipitaţiile vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Moldova, iar ziua şi în nordul Olteniei şi al Munteniei şi sub formă de ploaie în restul teritoriului. Vor fi condiţii de polei.

În a doua parte a intervalului în nord-vestul teritoriului şi în Munţii Apuseni, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile vestice şi estice, precum şi la munte şi doar izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad în nordul Moldovei şi vestul Olteniei şi 13 grade în Dealurile de Vest şi în Transilvania, iar cele minime se vor situa între -3 şi 7 grade.

La Bucureşti, vineri, vremea se încălzeşte uşor, astfel că temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 0...1 grad. Cerul va fi mai mult noros şi trecător vor fi condiţii de ploaie, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, vremea va continua să se încălzească uşor, mai accentuat în cursul nopţii. Cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare.

În a doua parte a intervalului în Munţii Apuseni, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp.

Vântul va avea intensificări temporare.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici