Wizz Air lansează noi rute. Care sunt destinaţiile

Wizz Air a anunţat miercuri o nouă extindere a operaţiunilor sale din Bucureşti, prin alocarea unei noi aeronave Airbus A321, care va fi folosit din iuie 2020. Compania a mai anunţat două rute noi, către Praga şi Sevilla, din vara anului viitor.

11479 afișări
Imaginea articolului Wizz Air lansează noi rute. Care sunt destinaţiile

Wizz Air lansează noi rute. Care sunt destinaţiile

În a doua parte a anului 2019, compania a anunţat noi destinaţii către Londra Southend, Edinburgh sau Lyon.

Cu noua aeronavă, numărul aparatelor de zbor alocate de Wizz Air bazelor sale din România va creşte la 30 în 2020, iar numărul de angajaţi va ajunge la 1.100. Compania oferă acum 152 de rute spre 20 de ţări, de pe 10 aeroporturi locale şi de curând a aniversat 50 de milioane de pasageri transportaţi din România şi 20 de milioane de pasageri din Bucureşti, ambii pasageri norocoşi primind vouchere în valoare de 250 de euro pentru zborurile Wizz Air.

Wizz Air oferă spre vânzare în 2020 aproape 11 milioane de locuri, ceea ce reprezintă o creştere cu 10% de la an la an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wizz,
airbus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici