Zece persoane, între care doi copii, implicate într-un accident

Zece persoane au fost implicate, sâmbătă, într-un accident între două maşini şi un camion, la intersecţia DN 17 cu DN 18, în zona comunei Iacobeni, judeţul Suceava. Patru persoane, între care doi copii, au fost duse la spital

218 afișări
Imaginea articolului Zece persoane, între care doi copii, implicate într-un accident

Zece persoane, între care doi copii, implicaţi într-un accident

Potrivit ISU Suceava, accidentul s-a petrecut între două autoturisme şi un camion, pe raza comunei Iacobeni, la intersecţia dintre DN17 şi DN18.

În maşini se aflau în total 10 persoane.

„Au intervenit modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, şi două echipaje SAJ. Patru persoane, doi adulţi şi doi minori, au primit îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

La Centrul de Primire Urgenţe Vatra Dornei au fost transportate patru persoane, între care doi copii, toate conştiente, cu leziuni minore.

Taguri:
copil,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici