Zeci de grădiniţe şi şcoli private îşi expun ofertele la Târgul Grădiniţei Bucureşti

Zeci de grădiniţe şi şcoli private, dar şi furnizori de materiale didactice îşi expun ofertele pentru viitorul an şcolar la Târgul Grădiniţei Bucureşti, ajuns la cea de-a doua ediţie şi care are loc, între 30 mai şi 1 iunie, la Palatul Naţional al Copiilor.

380 afișări
Imaginea articolului Zeci de grădiniţe şi şcoli private îşi expun ofertele la Târgul Grădiniţei Bucureşti

Zeci de grădiniţe şi şcoli private îşi expun ofertele la Târgul Grădiniţei Bucureşti

Târgul găzduieşte, în acest an, standurile a 24 de grădiniţe, dar şi pe cele ale unor şcoli particulare sau furnizori de materiale didactice şi softuri educaţionale.

Fiecare grădiniţă sau şcoală şi-a decorat standul cu jucării sau case în miniatură, oferindu-le bomboane celor care le vizitau spaţiul.

Preţurile pentru înscrierea unui copil la o grădiniţă privată variază între aproximativ 500 de lei şi 1.000 de lei, în funcţie de programul ales (scurt sau lung, cu sau fără mese), de activităţile opţionale oferite şi de asigurarea transportului.

Majoritatea expozanţilor au spus că respectă programa şcolară elaborată de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT), dar includ şi activităţi extracurriculare, precum educaţie sanitară, cursuri de canto, dans, actorie, înot, karate, echitaţie şi vizite la muzee, la grădina zoologică sau în parcuri. Aceste activităţi se plătesc separat de taxa de înmatriculare a copiilor, la cele mai multe dintre grădiniţe.

Înscrierile rămân deschise până la începerea anului şcolar şi chiar după acest termen, în limita locurilor disponibile. Unele grădiniţe îşi rezervă dreptul de a testa viitorii elevi pentru a decide ce activităţi le se potrivesc.

Furnizorii de materiale didactice şi-au deschis şi ei standurile la târg, oferindu-şi serviciile atât grădiniţelor, cât şi şcolilor sau părinţilor. Printre materialele oferite se numără jocuri de societate, seturi de construcţii geometrice, jucării, puzzle-uri, lego, instrumente muzicale, planşe cu imagini pentru educaţie medicală sau rutieră şi alte obiecte ultile preşcolarilor şi şcolarilor.

Târgul este deschis vizitatorilor între orele 10.00 şi 19.00, iar închiderea va fi pe 1 iunie, de Ziua Copilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici