Zi de doliu în cadrul KMG International, în memoria angajatului mort în incendiul de la Petromidia

Toţi angajaţii companiei KMG International vor ţine, vineri, zi de doliu, în memoria angajatului care a murit, în urma incendiului de luni seară de la rafinăria Petromidia din Năvodari, iar familiile celor răniţi vor beneficia de ajutor material, transmite corespondentul MEDIAFAX.

503 afișări
Imaginea articolului Zi de doliu în cadrul KMG International, în memoria angajatului mort în incendiul de la Petromidia

Zi de doliu în cadrul KMG International, în memoria angajatului mort în incendiul de la Petromidia

Reprezentanţii companiei au anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că, vineri, vor ţine o zi de doliu, în semn de preţuire şi respect pentru colegul decedat, în urma incendiului petrecut în cadrul rafinăriei Petromidia.

„Întregul colectiv al companiei şi-a manifestat tot suportul pentru colegii implicaţi în incendiu şi vom continua să fim alături de familiile tuturor celor afectaţi în aceste momente grele. Compania va acorda un ajutor financiar familiilor colegilor răniţi, iar departamentul de resurse umane susţine pregătirile necesare procesiunii de înmormântare”, se precizează într-un comunicat de presă al companiei.

De asemenea, angajaţii din Constanţa şi cei din Bucureşti s-au solidarizat, în cadrul acţiunii de donare de sânge organizată cu sprijinul Centrului de Transfuzii.

„Dorim să transmitem aprecierea noastră tuturor celor care s-au gândit la noi şi ne-au fost alături”, se mai arată în documentul citat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici