Zi de foc pentru salvamontişti: Peste 100 de apeluri pentru intervenţii de urgenţă

  • La Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit sâmbătă 111 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.
  • Cele mai multe apeluri, 14, au fost primite de Salvamont Voineasa.
  • Au fost salvate 108 persoane.
95 afișări
Imaginea articolului Zi de foc pentru salvamontişti: Peste 100 de apeluri pentru intervenţii de urgenţă

Sursa foto: Facebook/Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

„O noua zi de foc pentru salvamontiştii din întreagă ţară solicitaţi sa intervină la un număr îngrijorator de mare de evenimente montane. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 111 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont.

Cele mai multe apeluri au fost primite de Salvamont Voineasa (14), Salvamont Municipiul Braşov (12), Salvamont Maramureş (12) şi Salvamont Lupeni (12).

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 108 persoane. Dintre acestea, 46 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, una a fost predată elicopterului SMURD pentru transport la spital şi una a fost predată serviciului IML. S-au primit şi 69 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.Salvamont România vă îndeamnă la prudenta şi responsabilitate în derularea activităţilor montane şi vă invită să le fiţi alături în campania de reducere a numărului de accidente montane. Vă dorim o zi frumoasă pe pârtiile de schi şi pe cărări de munte”, se arată în finalul postării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici