Zilele de vineri şi luna august, cele mai bune perioade pentru vânzarea benzinei

Cei mai mulţi români aleg să alimenteze cu carburant vineri după-amiază, atunci când se înregistrează vânzări cu 15% mai mari faţă de o zi obişnuită, arată o analiză pe ultimele 6 luni realizată în staţiile Petrom, iar august este luna din an cu cea mai mare cerere de carburant.

89 afișări
Imaginea articolului Zilele de vineri şi luna august, cele mai bune perioade pentru vânzarea benzinei

Zilele de vineri şi luna august, cele mai bune perioade pentru vânzarea benzinei

Cifrele „arată că august şi vineri sunt luna din an, respectiv ziua din săptămână cu cele mai multe alimentări cu carburanţi în staţiile noastre. Indiferent de destinaţia lor, ne bucurăm să fim alături de români la drum lung”, a declarat Decebal Sorin Tudor, Retail Manager OMV Petrom.

Petrom va reduce preţul carburanţilor în weekend (vineri, de la ora 23:00, până duminică la ora 23:00).

În top 5 staţii Petrom care înregistrează cele mai mari vânzări de carburanţi se numără staţiile 2 Ploieşti (pe DN1, in judeţul Prahova), 1 Urziceni (pe DN2-E85, în judeţul Ialomiţa), 1 Piteşti (Mărăcineni – judeţul Argeş), Băneasa (DN 1) şi Chitila Sat (Centura Bucureşti), conform datelor pe ultimul an.

Petrom dispune de o reţea de 404 benzinării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici