36 de suporteri stelişti, ridicaţi de jandarmi

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că 36 de suporteri stelişti au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la secţii de poliţie, în urma a două altercaţii petrecute în Sectorul 5.

139 afișări
Imaginea articolului 36 de suporteri stelişti, ridicaţi de jandarmi

36 de suporteri stelişti, ridicaţi de jandarmi (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Marius Militaru a precizat că prima altercaţie a avut loc, în jurul orei 15.30, în Parcul Pecineaga din Sectorul 5 al Capitalei. Jandarmii au fost sesizaţi să intervină de către poliţiştii Sectorului 5.

La faţa locului au fost depistate şase persoane care fuseseră implicate într-o altercaţie şi prezentau semne de violenţă, însă au refuzat spitalizarea.

Cei şase au fost duşi pentru verificări la Secţia 19 Poliţie.

Între timp, la o terasă din strada Amurgului, tot din Sectorul 5, jandarmii au fost sesizaţi că 30 de persoane se băteau în interiorul localului, acestea fiind, de asemenea, ridicate şi duse la poliţie.

Toţi suporterii luaţi de jandarmi, având vârste între 18 şi 30 de ani, purtau însemne steliste.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, miercuri, că o singură persoană a rămas pentru verificări la Secţia 19 Poliţie, celelalte fiind lăsate să plece.

Pentru meciul Steaua - Dinamo au fost mobilizaţi 650 de jandarmi şi 200 de agenţi de la firma de pază angajată de clubul gazdă, care vor controla bagajele suporterilor.

În perimetrul stadionului vor patrula şi 10 echipe jandarm - câine, iar pe Şoseaua Ştefan cel Mare au fost amplasate garduri metalice.

În plus, s-a format un dispozitiv de pază pentru suporterii stelişti, care îi va escorta înăuntrul stadionului.

Partida dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti se va disputa în această seară, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici