A învins cancerul, cu coronavirusul doar se joacă. Un coleg al lui Ştefan Radu pescuieşte conserve în casă

  • Pentru că nu are voie să iasă la pescuit, fotbalistul lui Lazio, Francesco Acerbi, s-a amuzat cu un filmuleţ pe Instagram
  • În 2013, Acerbi a fost diagnosticat cu cancer, dar s-a vindecat şi a revenit pe teren în 2014
1029 afișări
Imaginea articolului A învins cancerul, cu coronavirusul doar se joacă. Un coleg al lui Ştefan Radu pescuieşte conserve în casă

A învins cancerul, cu coronavirusul doar se joacă. Un coleg al lui Ştefan Radu pescuieşte conserve în casă :)

Un fotbalist din Italia care s-a vindecat de cancer îţi ridică moralul: râde de carantina impusă de coronavirus. Pescuind în cutia de conserve, aşa se distrează Francesco Acerbi. De marţi, Italia este în carantină totală. Şcoli, restaurante şi muzee sunt închise, iar campionatul de fotbal este suspendat.
 
Italienii se apară de coronavirus cu una din armele lor preferate, umorul. Obligat să stea în casă din cauza restricţiilor de circulaţie, colegul lui Ştefan Radu de la Lazio, Acerbi, nu a renunţat la pasiunea pentru pescuit.
 
Acerbi s-a adaptat la situaţia de criză şi a pescuit, în glumă, o conservă de ton.
 
"Acest loc mi se pare perfect pentru pescuit. Să sperăm că sunt destui peşti. Ce e? Ce e? Am prins un ton. În conservă, e deja ambalat. Poftă bună!", sunt cuvintele lui Acerbi din filmuleţ.
 
Acerbi e cunoscut în Italia şi pentru spiritul său de luptător. În 2013 a fost depistat cu cancer la testicule. S-a vindecat şi în 2014 a revenit pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici