Acces gratuit pentru femei şi pentru copiii sub 14 ani la Dinamo - Petrolul

Conducerea FC Dinamo anunţă că accesul pe Stadionul din Şoseaua Stefan cel Mare la meciul care va avea loc duminică, de la ora 21.30, între Dinamo şi FC Petrolul, în etapa a VI-a a Ligii I, va fi gratuit pentru femei şi pentru copiii cu vârsta până la 14 ani.

229 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit pentru femei şi pentru copiii sub 14 ani la Dinamo - Petrolul

Acces gratuit pentru femei şi pentru copiii sub 14 ani la Dinamo - Petrolul (Imagine:Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Suporterii au fost fantastici la meciul cu Metalist Harkov. Îmi pare rău că nu am putut, prin jocul echipei, să le provocăm o mare bucurie, dar vreau să-i asigur de faptul că vom face tot ce ne stă în putere pentru a obţine un rezultat favorabil în Ucraina. Până atunci consider că este de datoria noastră sa le aducem o mică bucurie şi să anunţăm că, la meciul de campionat cu Petrolul, atât femeile, cât şi copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la stadion. Avem nevoie de suporteri să fie alături de echipă, mai ales în momentele grele. Eu am venit alături de club într-un moment dificil şi sunt convins că toţi suporterii dinamovişti adevăraţi vor înţelege că această echipă are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de ajutorul lor. Meciul cu Petrolul poate fi o repetiţie cu public esenţială pentru pregătirea partidei din Ucraina", a declarat acţionarul dinamovist Ionut Negoiţă, într-un comunicat.

La meciul dintre FC Dinamo Bucureşti şi FC Petrolul Ploieşti, femeile şi copiii sub 14 ani, însoţiţi de adulţi, vor avea acces gratuit la Peluza I (sectoarele 30-34) şi la Peluza a II-a (sectoarele 16-18).

Conducerea clubului a pus la dispoziţie case dedicate eliberării de bilete gratuite, atât la porţile de acces din Şoseaua Ştefan cel Mare, cât şi la cele din Bulveradul Barbu Văcărescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici