ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, scor 1-3, în Liga I

Echipa Astra Giurgiu a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I.

453 afișări
Imaginea articolului ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, scor 1-3, în Liga I

ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, scor 1-3, în Liga I (Imagine: Sebastian Tataru / Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Enache '35 din penalti, Boldrin '67 şi I. Roşu '90, în timp ce pentru gazde a înscris Rufino, în minutul 57.

0-1: Enache a transformat penaltiul acordat de arbitrul Marcel Bîrsan după un fault în careu comis de Cânu asupra lui Florea.

1-1: Belu a centrat din partea dreaptă şi Rufino a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap de la 6 metri.

1-2: Boldrin a şutat uşor de la 25 de metri, Pap a încercat să prindă balonul, dar l-a scăpat în poartă printre picioare.

1-3: Enache a pătruns în partea stângă, a centrat în careu şi Iulian Roşu a înscris cu un şut din întoarcere de la 7 metri.

ACS Poli Timişoara: Pap - Luchin (Belu '14), Scutaru, Cânu (Bărbuţ '46), D. Popescu - Zicu, Llorente, Melinte, Hernandez (Rufino '46) - Elek, Curtean. Antrenor: Dan Alexa.

Astra Giurgiu: Gavrilaş - Queiros, Oros, Dandea, Stan - Enache, Lovin, Teixeira, William (Seto '55) - Florea (Boldrin '65) - Alibec (I. Roşu '86). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Curtean '25, Cânu '33, Melinte '63, Elek '74 / Stan '41, Queiros '55, Teixeira '86.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Dragoş Mihai Iliescu, Ciprian Florin Danşa (asistenţi) - Florin Ovidiu Mazilu (rezervă).

Observatori: Ioan Onicaş, Cristian Vasc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici