Adolescentul brazilian Endrick primeşte prima convocare pentru preliminariile Cupei Mondiale

Brazilia a convocat cinci jucători în premieră, printre care şi Endrick, adolescentul-minune de la Palmeiras, pentru meciurile din această lună din preliminariile Cupei Mondiale împotriva Columbiei şi a liderului Argentina, în lotul anunţat luni de selecţionerul interimar Fernando Diniz.

105 afișări
Imaginea articolului Adolescentul brazilian Endrick primeşte prima convocare pentru preliminariile Cupei Mondiale

Adolescentul brazilian Endrick primeşte prima convocare pentru preliminariile Cupei Mondiale

Endrick, care va ajunge la Real Madrid când va împlini 18 ani în iulie, se alătură lui Douglas Luiz, Pepe, Joao Pedro şi Paulinho, convocaţi toţi în premieră, pentru deplasarea Braziliei în Columbia, pe 16 noiembrie, şi pentru meciul de acasă cu campioana mondială Argentina, cinci zile mai târziu.

"Aceste meciuri sunt dificile. Argentina este ultima campioană mondială, are unul dintre cei mai buni jucători din istorie şi alţi mari fotbalişti", a spus Diniz referindu-se la Lionel Messi.

"Columbia este una dintre echipele din ultimele decenii care a câştigat multă vizibilitate pe scena mondială".

Brazilia este pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu Uruguay, locul doi, iar Venezuela este pe patru, după Argentina, cu 12 puncte, după patru meciuri. Columbia se află pe locul cinci, cu şase puncte.

Lotul selecţionat de Fernando Diniz:

Portarii: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Lucas Perri (Botafogo).

Apărători: Bremer (Juventus), Gabriel (Arsenal), Marquinhos (Paris St Germain), Nino (Fluminense), Emerson Royal (Tottenham Hotspur), Carlos Augusto (Inter Milano), Renan Lodi (Olympique de Marseille)

Mijlocaşi: Andre (Fluminense), Bruno Guimaraes (Newcastle United), Douglas Luis (Aston Villa), Joelinton (Newcastle United), Raphael Veiga (Palmeiras), Rodrygo (Real Madrid)

Atacanţi: Endrick (Palmeiras), Gabriel Jesus (Arsenal) Gabriel Martinelli (Arsenal), Joao Pedro (Brighton & Hove Albion), Paulinho (Atletico Mineiro), Pepe (Porto), Raphinha (Barcelona), Vinicius (Real Madrid)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
endrick,
brazilia,
lot

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici