Adrian Stoian: Bari este una dintre favoritele la promovarea în Serie A

Mijlocaşul Adrian Stoian a declarat, luni, că noua sa echipă, AS Bari, este una din principalele favorite la promovarea în Serie A.

93 afișări
Imaginea articolului Adrian Stoian: Bari este una dintre favoritele la promovarea în Serie A

Adrian Stoian (Imagine: Razvan Chirita / Mediafax Foto)

"Nu mă aşteptam să joc din nou în Serie B. Am vorbit cu impresarul meu şi am ales împreună să joc la Bari. Nu îmi pare rău că am plecat de la Chievo, situaţia era dificilă acolo. Îmi doresc să joc mult mai bine decât în sezonul trecut. Sper să-mi ajut echipa, împreună putem fi mai buni. Bari este un oraş care întotdeauna mi-a plăcut. Proiectul este serios, iar echipa este una dintre favoritele la promovarea în Serie A. Sunt fericit că am revenit la Bari. Cred că acum sunt mult mai matur şi mai imprevizibil decât în urmă cu trei ani când am jucat aici", a spus Stoian, informează site-ul calcionews24.vom.

Clubul Chievo Verona a anunţat, sâmbătă, că l-a împrumutat pentru un an pe fotbalistul Adrian Stoian grupării de eşalon secund Bari.

Stoian, în vârstă de 23 de ani, a mai jucat la Bari în sezonul 2011/2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici