Adrian Szabo: Cred în salvarea Braşovului şi îmi pun speranţe în Petrolul la Chiajna

Antrenorul FC Braşov, Adrian Szabo, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa lui poate câştiga meciul cu Gaz Metan Mediaş şi este încrezător în şansele Petrolului de a se impune la Chiajna, salvând astfel gruparea braşoveană de la retrogradare.

123 afișări
Imaginea articolului Adrian Szabo: Cred în salvarea Braşovului şi îmi pun speranţe în Petrolul la Chiajna

Szabo: Cred în salvarea Braşovului şi îmi pun speranţe în Petrolul la Chiajna (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto )

"Avem nevoie de de cele trei puncte care pot reprezenta rămânerea în Liga I, ar fi şi o mulţumire a propriilor suporteri, dar şi o şansă pentru noi de a recupera restanţele salariale. Totuşi, o victorie cu Mediaşul nu ar fi suficientă fără un rezultat favorabil nouă la meciul Concordia Chiajna - Petrolul. Paradoxal, atât noi cât şi Mediaşul depindem de rezultatul meciului de la Chiajna. Sunt convins că aportul supoterilor la acest meci va fi un mare sprijin pentru echipa şi cred ca victoria în faţa Mediaşului va fi şi a lor. La prima vedere pare că va fi un joc deschis, dar să nu uităm că presiune apasă pe umerii ambelor echipe, iar gândurile jucătorilor vor zbura şi la meciul de la Chiajna. Îmi pun mari speranţe în Petrolul. Îl cunosc foarte bine pe Valentin Sinescu, este un antrenor serios, care caută să-şi facă meseria. Am mare încredere, atât în Sinescu, cât şi în Mihai Teja şi din acest punct de vedere nu-mi fac probleme", a spus Szabo.

Tehnicianul a mai spus că şi locul 13 este extrem de important, în contextul în care în aceste zile se aşteaptă motivarea justiţiei în cazul arestării lui Vasile Avram, fost şef al arbitrilor, caz care ar putea duce la retrogradarea celor de la ASA Târgu Mureş. "Noi suntem obligaţi să câştigăm meciul cu Mediaşul, indiferent că va fi o victorie de palmares sau una care va asigura rămânerea în Liga I. Victoria ne poate ajuta, chiar dacă la un moment dat vom fi primii sub linie. Refuz să cred că FC Braşov va cădea, cred în continuare cu tărie că nu vom retrogada", a spus Szabo.

Partidele FC Braşov - Gaz Metan Mediaş şi Concordia Chiajna - Petrolul se dispută, miercuri, de la ora 18.45, în ultima etapă a Ligii I.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici