Agassi purta o perucă pentru a-şi ascunde chelia în perioada în care juca

Fostul tenisman american Andre Agassi, celebru în anii '90 pentru pletele sale blonde, a mărturisit că a purtat o perucă în perioada în care juca, pentru a-şi ascunde chelia

233 afișări
Imaginea articolului Agassi purta o perucă pentru a-şi ascunde chelia în perioada în care juca

Agassi purta o perucă pentru a-şi ascunde chelia în perioada în care juca (Montaj foto: Mediafax Foto/AFP)

Agassi a recunoscut că a purtat o perucă la finala din 1990 a turneului de la Roland-Garros şi că i-a fost mai teamă că ar putea pierde peruca decât că ar putea fi învins de Andres Gomez.

Americanul a afirmat, în autobiografia sa, că înainte de finala din 1990 s-a rugat "nu pentru victorie, ci să nu cadă peruca".

"Mă trezeam în fiecare dimineaţă şi găseam o nouă parte din mine rămasă pe pernă sau în baie. M-am întrebat: «Vrei să porţi o perucă? Pe terenul de tenis?» Răspunsul a fost «Am de ales?»", a precizat fostul sportiv.

Peruca lui Agassi a început să se dezintegreze după ce sportivul a făcut duş, înainte de finala de la Paris, probabil din cauza unui produs de îngrijire nepotrivit.

Brooke Shields, prima soţie a lui Agassi, a fost cea care l-a convins pe tenisman să se radă în cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici