Al Ittihad s-a calificat, la masa verde, în semifinalele Cupei Regelui

Al Ittihad, formaţia antrenată de românul Victor Piţurcă şi la care evoluează şi Lucian Sânmărtean, s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cupei Regelui, la masa verde, pentru că adversarii de la Al Hazm nu au putut face deplasarea la Jeddah.

247 afișări
Imaginea articolului Al Ittihad s-a calificat, la masa verde, în semifinalele Cupei Regelui

Al Ittihad s-a calificat, la masa verde, în semifinalele Cupei Regelui

Saudiţii trebuiau să joace marţi, pe teren propriu, în sferturi, contra divizionarei secunde Al Hazm. Oaspeţii au cerut marţi de dimineaţă amânarea meciului cu 24 de ore, pe motiv că nu au putut decola la timp spre Jeddah, din cauza condiţiilor meteo, iar Federaţia Saudită a acceptat solicitarea, reprogramând disputa pentru miercuri.

Miercuri, oficialii de la Al Hazm au mai cerut o amânare, respinsă de această dată de către Federaţia Saudită. Chiar şi asa, formaţia lui Piţurcă a mers la stadion, ieşind pe teren, la ora oficială de începere a partidei, alături de arbitri. După 20 de minute, oficialii au consemnat absenţa echipei oaspete din arenă, iar joi dimineaţă Federaţia a omologat partida cu scorul de 3-0 în favoarea lui Al Ittihad.

În locul meciului, Piţurcă a condus un antrenament de la care au lipsit Sulley Muntari şi Lucian Sânmărtean, care nu ar fi jucat dacă se disputa meciul cu Al Hazm. Cei doi mijlocaşi au fost menajaţi şi au făcut doar alergări. Sâmbătă, Al Ittihad joacă în campionat, în deplasare, pe terenul lui Al Shabab.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici