Al Wahda: Boloni nu se află pe lista antrenorilor pe care îi dorim

Informaţiile privind revenirea lui Ladislau Boloni la conducerea tehnică a echipei Al Wahda sunt false, numele lui nefiind pe lista antrenorilor contactaţi, a declarat, sâmbătă, preşedintele clubului din Emiratele Arabe Unite, Ahmed Al Rumaithi, informează Khaleej Times.

52 afișări
Imaginea articolului Al Wahda: Boloni nu se află pe lista antrenorilor pe care îi dorim

Al Wahda: Boloni nu se află pe lista antrenorilor pe care îi dorim

Boloni a rămas fără angajament după ce conducerea clubului Al Khor din Qatar nu i-a prelungit contractul care a expirat la finalul sezonului recent încheiat. Presa din Zona Golfului a notat că antrenorul român ar putea pregăti pe Al Wahda, locul 4 în campionatul din Emiratele Arabe Unite, dar oficialii acestul club dezmint speculaţiile.

"Informaţiile potrivit cărora Al Wahda l-a angajat pe Ladislau Boloni nu sunt adevărate. Numele său nu este pe lista candidaţilor pe care clubul îi are în vedere", a spus Ahmed Al Rumaithi, pe contul lui de Twitter.

La rândul său, un purtător de cuvânt al clubului din Abu Dhabi a declarat că o listă scurtă cu antrenori doriţi de Al Wahda va fi gata peste una-două săptămâni.

"Nu sunt încă veşti depre noul antrenor. Sunt doar speculaţii ale fanilor şi ale mass-media. Chiar Ahmed Al Rumaithi a spus pe Twitter că informaţiile cu privire la revenirea lui Boloni sunt false. Există un număr de candidaţi pe care îi avem în vedere, dar vom avea o imagine mai clară peste o săptămână sau două", a declarat purtătorul de cuvânt.

Al Wahda este în căutarea unui nou tehnician după ce antrenorului Sami Al Jaber nu i-a fost prelungit contractul. Boloni a mai antrenat această echipă în 2010, timp de patru luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici