Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal la turneul de la Roma

Jucătoarea Alexandra Dulgheru a acces, duminică, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, după ce a învins-o în turul doi al calificărilor pe sportiva ucraineană Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3, informează wtatennis.com.

612 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal la turneul de la Roma

Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal la turneul de la Roma (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Dulgheru, favorita numărul 15 în calificări, s-a impus în două ore şi 22 de minute în faţa lui Tsurenko, a cincea favorită.

În turul doi al calificărilor mai joacă, duminică, Monica Niculescu, a opta favorită, împotriva sportivei sârbe Bojana Jovanovski, cap de serie numărul 12.

La turneul de la Roma participă şi Simona Halep, care va evolua direct în turul doi, cu învingătoarea din meciul dintre americancele Varvara Lepchenko şi Alison Riske, şi Irina-Camelia Begu, care va juca în primul tur cu o sportivă venită din calificări.

Turneul de la Roma este dotat cu premii totale de 2.183.600 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici