Alexandra Dulgheru, eliminată în manşa secundă a turneului de la Seul

Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 174 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-4, de sportiva spaniolă Lara Arruabarrena, locul 113 WTA, în manşa secundă a turneului de la Seul, cu premii în valoare de 500.000 de dolari.

91 afișări
Imaginea articolului Alexandra Dulgheru, eliminată în manşa secundă a turneului de la Seul

Alexandra Dulgheru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru prezenţa pe tabloul principal de simplu, Dulgheru va primi 4.652 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Alexandra Dulgheru continuă pe tabloul de dublu, unde împreună cu adversara din meciul de simplu evoluează la ora transmiterii acestei ştiri împotriva cuplului Janette Husarova/Arantxa Parra Santonja (Slovacia/Spania), cap de serie numărul 4, în sferturile de finală ale probei.

Tot miercuri, Irina-Camelia Begu, locul 118 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 6-0, pe sportiva germană Julia Goerges, locul 49 WTA şi cap de serie numărul 6, şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei din Coreea de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici