Alexandru Cicâldău îi duce pe olteni pe primul loc în Liga 1! Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 1-2

  • Universitatea Craiova este noul lider al Ligii 1
  • Alexandru Cicâldău a dat golul victoriei în deplasare de la Mediaş
  • CFR Cluj poate reveni pe primul loc, dacă câştigă pe terenul Astrei
1029 afișări
Imaginea articolului Alexandru Cicâldău îi duce pe olteni pe primul loc în Liga 1! Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 1-2

Alexandru Cicâldău îi duce pe olteni pe primul loc în Liga 1! Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 1-2

Universitatea Craiova e noul lider al Ligii 1! A câştigat cu 2-1 în deplasarea de la Mediaş. A fost dramă ca în Romeo şi Julieta. Italianul Roberto Romeo a deschis scorul pentru Gaz Metan şi a plâns de bucurie. Oltenii au egalat până la pauză prin Valentin Mihăilă. 
 
Golul lui Alexandru Cicâldău a făcut diferenţa. Gazul a mai avut o bară până la final şi a terminat meciul în 10 oameni, după eliminarea lui Sergiu Buş. Craiova a luat toate punctele şi a urcat pe primul loc în Liga 1 cel puţin până duminică, când CFR Cluj joacă cu Astra Giurgiu. În etapa viitoare, oltenii au derby în Bănie, cu FCSB. 
 
"Ne bucurăm că am câştigat primele patru meciuri. Ne aşteaptă alte patru meciuri grele, dar sperăm să continuăm aşa. Trebuie să luăm cele trei puncte şi din meciul cu FCSB. Important e că suntem la mâna noastră", a spus eroul Craiovei, Alexandru Cicâldău, după victoria de la Mediaş.  
 
"În unele momente n-am jucat bine, dar am avut ocazii foarte mari. N-a fost un meci frumos, dar important este că am câştigat. Am ratat mult şi asta mă îngrijorează. E foarte important că am ajuns la a patra victorie", a declarat antrenorul oltenilor, Cristiano Bergodi.  
 
CLASAMENT PLAYOFF LIGA 1
 
1. Universitatea Craiova - 38 puncte
2. CFR Cluj - 36 puncte
3. Astra Giurgiu - 28 puncte
4. FCSB - 27 puncte 
5. FC Botoşani - 27 puncte
6. Gaz Metan Mediaş - 25 puncte
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici