Alexandru Tudose: Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de bun augur, sper să fiu şi eu

Fundaşul Alexandru Tudose a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost prezentat oficial, că speră să confirme la Dinamo, aşa cum au făcut-o şi ceilalţi jucători care au evoluat în trecut la marea rivală, Steaua.

211 afișări
Imaginea articolului Alexandru Tudose: Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de bun augur, sper să fiu şi eu

Tudose: Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de bun augur, sper să fiu şi eu (Imagine: Mircea Rosca - MediafaxFoto)

"Sunt fericit că am ajuns la Dinamo, că am făcut pasul ăsta. Îmi propun ca obiectiv ca Dinamo să se claseze pe un loc de cupă europeană şi ca evoluţiile mele să ajute în îndeplinirea obiectivului. Orice trecere de la Steaua la Dinamo e o surpriză pentru orice jucător, dar am acceptat oferta cu mare bucurie. Nu mi-e frică de provocări, e o mare provocare pentru mine. Totul depinde de mine. Toate transferurile de la Steaua la Dinamo au fost de bun augur, sper să fie şi în cazul meu la fel. Cred că nu voi avea mari probleme de adaptare, e un grup unit aici, nu sunt vedete ca în alte părţi. Dinamo e un progres oricând, e un brand în România, indiferent de locul în clasament. Din câte am înţeles situaţia se va reglementa în scurt timp şi Dinamo se va bate din nou la campionat. Nu mi-a fost teamă de problemele financiare, viin dintr-o situaţie dezastruoasă, mai rău de atât nu poate fi nicăieri", a declarat Tudose.

Antrenorul Cornel Ţălnar speră ca Dinamo să mai poată realiza un transfer al unui fundaş stânga. "A fost cererea mea să vină aici, şi ne chinuim de o lună să-l aducem. Sper să se integreze repede în procesul de pregătire. Nu e cazul să intre în lot pentru meciul cu Rapdi, pentru că nu l-am văzut la lucru deloc, dar va fi legitimat azi, şi pentur meciul de acasă cu Chiajna va fi în lot. Mai avem un fundaş stânga pe care vrem să-l aducem, s-ar putea să vină", a declarat Ţălnar.

Fundaşul Alexandru Tudose, care a evoluat ultima oară la echipa Gloria Bistriţa, a semnat, joi, un contract până la finalul sezonului cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani cu gruparea Dinamo Bucureşti.

Alexandru Tudose, în vârstă de 25 de ani, a evoluat în cariera sa la formaţiile Oţelul Galaţi, UTA Arad, Gloria Buzău, Steaua Bucureşti şi Gloria Bistriţa, adunând 100 meciuri şi trei goluri în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici