Alin Petrache a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Rugby

Alin Petrache a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby (FRR) cu unanimitate de voturi, el fiind singurul candidat pentru această funcţie.

242 afișări
Imaginea articolului Alin Petrache a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Rugby

Alin Petrache (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Tot în cadrul adunări generale, Pompilie Borş, George Boroi şi Călin Matei au devenit vicepreşedinti ai federaţiei, conform site-ului frr.ro.

Membrii în Biroul Federal au fost aleşi Dan Dinu, Elena Frâncu, Cornel Negruţ şi Mihai Sorin Popa.

Mihai Ispas şi Culeafă Mihai au fost aleşi cu unanimitate de voturi membri în Biroul Federal pe doi ani, reprezentanţi ai echipelor de seniori şi rugby feminin. Nicolae Manolache a fost ales cu unanimitate de voturi membru în Biroul Federal din partea cluburilor de copii si juniori.

În funcţia de membru în Biroul Federal din partea Asociaţiilor Judeţene de Rugby şi Asociaţia Municipală de Rugby Bucureşti a fost ales Ciprian Popa, cu patru voturi.

Din Biroul Federal vor mai face parte secretarul general, Florin Matei, antrenorul federal Peter Ianusevici şi trezorieul Sorin Nicula.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici