Allegri: Sunt mândru de jucătorii mei, merităm să fim în finală

Tehnicianul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat, miercuri seară, după calificarea în finala Ligii Campionilor, că este mândru de jucătorii săi şi că formaţia italiană merită să evolueze în ultimul act al principalei competiţii intercluburi din Europa, informează uefa.com.

126 afișări
Imaginea articolului Allegri: Sunt mândru de jucătorii mei, merităm să fim în finală

Allegri: Sunt mândru de jucătorii mei, merităm să fim în finală (Imagine: Hepta)

"A fost un meci complex, pentru că Real Madrid este o echipă de mare calitate. Dacă nu te concentrezi 95 de minute, adversarii pot înscrie. Băieţii s-au apărat bine, am progresat pe parcursul jocului, am avut câteva ocazii, dar am avut probleme la finalizare. Merităm să fim în finală pentru că am crezut până în ultimul minut. La pauză am spus că trebuie să ne pătrăm calmul şi că ocaziile vor veni. Ne-am calificat în finală şi este ceva extraordiar. Am reuşit să controlăm jocul. Real Madrid este o echipă extraordinară, a arătat asta în special în cele prime zece minute intense, dar jucătorii mei au fost foarte buni. Întotdeauna să o învingi pe Barcelona este dificil, dar finala se joacă într-o manşă. Această echipă Juventus este extrordinară. Sunt mândru de jucători şi ei au încredere în propriile forţe", a spus Allegri.

Formaţia italiană Juventus Torino s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (0-1), cu echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, în urmă cu o săptămână, Juventus Torino s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, astfel că a câştigat întâlnirea cu scorul general de 3-2.

Miercuri, pentru Juventus Torino a marcat Morata, în minutul 57, iar pentru Real Madrid a înscris Cristiano Ronaldo, în minutul 23, din penalti.

În finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 6 iunie, la Berlin, Juventus Torino va întâlni echipa spaniolă FC Barcelona, care a trecut, cu scorul general de 5-3, de formaţia germană Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici