Amical cu Bulgaria pentru naţionala feminină de fotbal înainte de startul UEFA Nations League

Reprezentativa feminină de fotbal a României va disputa un stagiu de pregătire în perioada 9-19 iulie, ultimul înainte de startul UEFA Women’s Nations League.

103 afișări
Imaginea articolului Amical cu Bulgaria pentru naţionala feminină de fotbal înainte de startul UEFA Nations League

Amical cu Bulgaria pentru naţionala feminină de fotbal înainte de startul UEFA Nations League

Tricolorele se vor reuni în ţară, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, unde se vor pregăti pe toată perioada cantonamentului. În încheiere, fetele lui Cristian Dulca vor disputa un joc amical în compania selecţionatei similare a Bulgariei.

Tricolorele vor disputa jocul amical cu Bulgaria pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv ”Arcul de Triumf”, stadion care a găzduit de altfel meciurile naţionalei feminine din ultimul an. Amicalul se va juca duminică, 16 iulie, ora de disputare urmând a fi anunţată ulterior.

Drumul spre WEURO 2025 începe în septembrie, contra Croaţiei

În urma tragerii la sorţi pentru prima ediţie a Ligii Naţiunilor, România a fost repartizată în grupa B2, alături de Finlanda, Slovacia şi Croaţia.

Programul jocurilor din Liga Naţiunilor:

22 septembrie 2023: Croaţia – ROMÂNIA, Finlanda – Slovacia
26 septembrie 2023: ROMÂNIA – Finlanda, Slovacia – Croaţia
27 octombrie 2023: ROMÂNIA – Slovacia, Finlanda – Croaţia
31 octombrie 2023: Slovacia – ROMÂNIA, Croaţia – Finlanda
30 noiembrie 2023: Finlanda – ROMÂNIA, Croaţia – Slovacia
5 decembrie 2023: ROMÂNIA – Croaţia, Slovacia – Finlanda

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici