Amical Elveţia - România: Câte bilete le-au fost puse la dispoziţie fanilor "naţionalei" şi cât costă un tichet

Fanii echipei naţionale de fotbal a României au la dispoziţie 845 de bilete la meciul amical pe care selecţionata antrenată de Victor Piţurcă o va disputa, la 30 mai, de la ora 21.15, pe Swissporarena din Lucerna, cu reprezentativa Elveţiei, preţul unui tichet fiind de 220 de lei plus taxe.

106 afișări
Imaginea articolului Amical Elveţia - România: Câte bilete le-au fost puse la dispoziţie fanilor "naţionalei" şi cât costă un tichet

Amical Elveţia - România: Câte bilete le-au fost puse la dispoziţie fanilor "naţionalei" şi cât costă un tichet (Imagine: Shutterstock)

Achiziţionarea biletelor va putea fi realizată exclusiv online, doar pe site-ul specializat www.biletefotbalonline.ro, începând de vineri, ora 11.00, şi până la 20 mai, ora 18.00.

Pe lângă cei 220 de lei, suporterii vor mai achita taxele de procesare şi de expediţie prin curier rapid.

Românii din străinătate vor plăti pentru un bilet 60 franci elveţieni sau echivalentul acestora în euro plus taxele de procesare. În condiţiile în care costul de curierat rapid în afara României este unul ridicat, apropiindu-se de valoarea biletului, românii din Diaspora vor putea ridica biletele de la casa de bilete a stadionului special deschisă pentru ei. Ridicarea biletelor nu va putea fi realizată decât în baza documentului care va atesta efectuarea plăţii tichetelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici