Amir Khan spune că Mayweather şi Pacquiao îl vor ca adversar

Pugilistul britanic Amir Khan a declarat, duminică, după ce Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe Manny Pacquiao la Las Vegas, că atât americanul cât şi filipinezul vor să boxeze cu el.

463 afișări
Imaginea articolului Amir Khan spune că Mayweather şi Pacquiao îl vor ca adversar

Amir Khan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Să ne înţelegem pentru un meci", i-ar fi spus lui Khan reprezentantul lui Mayweather, Len Ellerbe, conform britanicului, informează bbc.com.

"Sunt în situaţia de a putea boxa cu oricare dintre cei doi, dar eu vreau să boxez cu Mayweather. Cei din echipa lui Mayweather ştiu că financiar ar fi un meci mare şi că ar fi o confruntare frumoasă. Cred că echipa lui Mayweather vrea un astfel de meci, dar am vorbit şi cu echipa lui Manny şi ei mi-au spus acelaşi lucru, că vor un meci", a afirmat Amir Khan la BBC Radio 5.

Khan, în vârstă de 28 de ani, are în palmares 30 de victorii şi trei înfrângeri.

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins la puncte pe filipinezul Manny Pacquiao, duminică dimineaţă, la MGM Grand Arena din Las Vegas, într-un meci la categoria supermijlocie.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 de ani, este neînvins acum în 48 de meciuri, iar Manny Pacquiao, în vârstă de 36 de ani, are 57 de victorii şi şase înfrângeri în 65 de partide.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici