Ana Bogdan a fost învinsă de Emma Răducanu şi a părăsit turneul Transylvanian Open

Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat, joi după-amiază, în sferturile de finală ale turneului de tenis Transylvania Open, de la Cluj Napoca, învingând-o în optimile de finală pe sportiva română Ana Bogdan.

463 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan a fost învinsă de Emma Răducanu şi a părăsit turneul Transylvanian Open

Ana Bogdan a fost învinsă de Emma Răducanu şi a părăsit turneul Transylvanian Open

Favorita numărul 3 s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-4, după o oră şi 31 de minute.

În primul set, Răducanu a făcut break-ul devreme, după care nu a cedat nici un set pe propriul serviciu, câştigând cu 6-3.

Actul al doilea l-a început la fel de bine, cu break, dar a fost egalată de Ana Bogdan la 2-2. În game-ul 7, sportiva română a cedat din nou serviciul şi nu a mai reuşit să revină în meci, ultimul game fiind câştigat la zero de britanică.

În sferturile de finală, Emma Răducanu o va întâlni pe ucraineana Marta Kostyuk (55 WTA).

Prezenţa în sferturile de finală, Emma Răducanu va fi recompensată cu 60 de puncte WTA şi 5800 USD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici