Ana Ivanovici, eliminată în primul tur la Australian Open

Jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovici, cap de serie numărul 5 şi locul 5 WTA, a ratat, luni, calificarea în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

295 afișări
Imaginea articolului Ana Ivanovici, eliminată în primul tur la Australian Open

Ana Ivanovici, eliminată în primul tur la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ivanovici, care ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep, locul 3 WTA şi a treia favorită a competiţiei, în sferturile de finală, a fost învinsă, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-2, de Lucie Hradecka (Cehia), poziţia 142 în ierarhia mondială.

Un alt cap de serie de pe partea de tablou a Simonei Halep, germanca Sabine Lisicki, a 28-a favorită şi locul 28 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, de Kristina Mladenovici (Franţa), locul 71 WTA. Halep ar fi putut să o întâlnească pe Lisicki în turul trei la Melbourne.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiană Karin Knapp, locul 50 WTA, în manşa întâi a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Partida, desfăşurată pe arena principală a complexului din Melbourne, Rod Laver, a durat o oră şi 28 minute.

În turul doi, Halep o va întâlni pe jucătoarea australiană Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, care a învins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-4, pe Alexandra Dulgheru, locul 87 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici