Ana Maria Brânză, desemnată cea mai bună spadasină din 2013, la Paris: Premiul meu este al nostru

Sportiva Ana Maria Brânză, care a fost desemnată cea mai bună spadasină a anului 2013 la Congresul Federaţiei Internaţionale de Scrimă de la Paris, a dedicat acest trofeu fanilor săi, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

133 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, desemnată cea mai bună spadasină din 2013, la Paris: Premiul meu este al nostru

Ana Maria Brânză (Imagine: Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

"Premiul meu este al nostru. Vă mulţumesc!", a scris sportiva pe Facebook, într-un mesaj în care a postat şi mai multe fotografii de la festivitatea organizată la Paris de Federaţia Internaţională de Scrimă.

Ana Maria Brânză, locul 1 în clasamentul federaţiei de specialitate, a primit, la Paris, trofeul pentru cea mai bună spadasină în 2013. În acest an, Brânză a fost campioană europeană la individual, vicecampioană europeană cu echipa, ambele medalii fiind cucerite la Zagreb, şi medaliată cu bronz la CM de la Budapesta, tot cu echipa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici