Ana Maria Brânză, MEDALIE DE AUR la Cupa Mondială de la Budapesta

Spadasina Ana Maria Brânză a cucerit, duminică, medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Budapesta, după ce a învins-o în finală pe Irina Embrich (Estonia), cu 15-7.

1609 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, MEDALIE DE AUR la Cupa Mondială de la Budapesta

Ana Maria Brânză (Imagine: Mihai Dascalescu/ Mediafax Foto)

Anterior, Ana Maria Brânză a învins-o pe Lyubov Shutova (Rusia), cu 11-10, în semifinale, după ce în sferturi trecuse de Marta Ferrari (Italia), cu 15-11.

În primele faze ale competiţiei, Ana Maria Brânză a trecut de adversare din Germania, Ungaria şi Suedia.

Medalia de argint a revenit estoniencei Irina Embrich, iar cea de bronz italiencei Rosella Fiamingo şi rusoaicei Lyubov Shutova.

În cadrul aceleiaşi competiţii, Bianca Benea, Ioana Adriana Dumitru şi Amalia Tătătan au fost eliminate în primul tur, Raluca Cristina Sbârcia şi Simona Pop au ratat calificarea în primele 32 de locuri, în timp ce Ana Maria Constantin s-a calificat în această fază, dar nu a trecut mai departe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici