Ana Maria Brânză, prima medalie de AUR a României la Jocurile Europene. Simona Gherman o obţinut bronzul

Sportiva Ana Maria Brânză a învins-o, cu scorul de 15-11, pe Iana Zvereva din Rusia, în finala probei de spadă de la Jocurile Europene de la Baku, obţinând astfel prima medalie de aur pentru delegaţia României, informează site-ul oficial al competiţiei.

823 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, prima medalie de AUR a României la Jocurile Europene. Simona Gherman o obţinut bronzul

Ana Maria Brânză, prima medalie de AUR a României la Jocurile Europene. Simona Gherman o obţinut bronzul (Imagine: HEPTA/Mediafax Foto)

Anterior, Brânză a trecut în semifinale de Erika Kirpu din Estonia, scor 12-11 după prelungiri, în sferturi de Catharina Kock (Finlanda), scor 15-4, iar în optimi de Katrina Lehis (Estonia), scor 15-12.

În aceeaşi probă, Simona Gherman a obţinut medalia de bronz.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici