Andone: Adrian Cristea nu va pleca, Grigorie este un jucător care îmi place

Antrenorul Ioan Andone a declarat, joi seară, după meciul amical pierdut de Dinamo în faţa formaţiei Universitatea Cluj, că Adrian Cristea nu va pleca în acest an, subliniind totodată că rapidistul Ştefan Grigorie este un jucător pe placul lui.

16 afișări
Imaginea articolului Andone: Adrian Cristea nu va pleca, Grigorie este un jucător care îmi place

Andone: Adrian Cristea nu va pleca, Grigorie este un jucător care îmi place (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă vom mai aduce vreun fundaş stânga. Poate o vom face dacă pleacă Pulhac. El are contract cu Dinamo. În noul sezon aş fi preferat să debutăm cu un derbi. E mai uşor să-ţi motivezi jucătorii cu un astfel de meci, decât cu Astra, spre exemplu. Grigorie e un jucător care-mi place mult. Adică să ai un mijlocaş care-ţi dă 10 goluri într-un sezon e ceva foarte important. Apoi el a jucat întodeauna bine cu mine antrenor. Nu ştiu dacă Cristi Borcea se va retrage de la Dinamo, el va fi tot timpul aici, alături de noi. Probabil că Balaj (n.r.- arbitrul Cristian Balaj) a dat penalti azi doar ca să-i facă în ciudă lui Borcea. Adrian Cristea nu va pleca anul acesta de la Dinamo. Am încredere că-şi va reveni. Poate anul viitor, dacă-l va mai vrea U Cluj, o să-l vindem", a declarat Andone.

Oficialul dinamovist Cristi Borcea a declarat că a decis să se retragă o perioadă din fotbal: "Nu va mai veni niciun jucător, avem un lot complet. Nu mă interesează ce transferuri au făcut celelalte echipe şi nici ce au făcut în amicale. Până la urmă rezultatele oficiale contează cel mai mult. S-a mai întâmplat să dăm trei-patru goluri în meciurile amicale şi apoi să terminăm pe patru-cinci în campionat. Am decis, împreună cu domnul Badea, să mă retrag o perioadă din fotbal. Voi încerca să mă relaxez, dar rămân aproape de Dinamo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici