Andone: În mare măsură acesta este şi titlul lui Jorge Costa

Tehnicianul Ioan Andone a declarat că fostul antrenor, portughezul Jorge Costa, are un mare merit în câştigarea titlului de către CFR Cluj prin punctele acumulate şi jucătorii aduşi.

141 afișări
Imaginea articolului Andone: În mare măsură acesta este şi titlul lui Jorge Costa

Ioan Andone (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Astă seară a fost foarte greu, am profitat de eliminarea lui Cristea. Azi poate nu am fost mai buni, dar le-am luat cele trei puncte. Mă bucur că a fost o atmosferă fantastică. U şi-a apărat corect şansele, nu au fost valize pe aici. A fost arbitru străin, am câştigat tot din penalti, tot Cadu. Eu am avut şansă de când am venit aici. Trebuie să-i mulţumim lui Jorge Costa pentru punctele acumulate şi jucătorii aduşi. În mare măsură acesta este titlul lui", a declarat Andone la DigiSport.

El consideră că este foarte bine că meciul cu Universitatea Cluj s-a rejucat: "E mai bine de o sută de ori că am jucat pe teren".

Andone aşteaptă să sărbătorească victoria alături de fanii CFR-ului, duminică, la meciul cu Steaua.

La stadion, Ioan Andone a făcut referire şi la contestatarii echipei sale: "Celor care ne-au contestat am să le spun ceva, fiecare să se uite în ograda lui. Anul trecut a fost contestat Oţelul, acum doi ani CFR şi tot aşa, e uşor să comentezi...".

Formaţia CFR Cluj a câştigat, pentru a a treia oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de vineri, scor 3-2, obţinută în deplasare, cu Universitatea Cluj, într-un meci rejucat din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Cu o etapă înaintea încheierii campionatului, CFR Cluj a acumulat 70 de puncte. A doua clasată în Liga I, FC Vaslui, în prezent cu 67 de puncte, poate acumula tot 70 de puncte, dar clujenii au avantaj la rezultatele directe (2-0 şi 1-1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici