Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la Campionatele Mondiale de judo

Sportiva Andreea Chiţu a câştigat medalia de argint la categoria 52 de kilograme de la Campionatele Mondiale de judo de la Astana (Kazahstan), după ce a fost învinsă, marţi, în finală, de japoneza Misato Nakamura.

451 afișări
Imaginea articolului Andreea Chiţu a obţinut medalia de argint la Campionatele Mondiale de judo

Andreea Chiţu s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de judo (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

Anterior, Chiţu a trecut de Hela Ayari (Tunisia) în turul doi, de Distria Krasniqi (Kosovo) în optimile de finală, de Odette Giuffrida (Italia) în sferturile de finală şi de Gulbadam Babamuratova (Turkmenistan) în semifinale.

Andreea Chiţu, în vârstă de 27 de ani, a mai câştigat medalia de argint la CM-2014, de la Celiabinsk, şi medalia de bronz la CM-2011, de la Paris.

Medaliile de bronz la ediţia din acest an au fost câştigate de Erika Miranda (Brazilia) şi Daria Skripnik (Belarus).

Tot la categoria 52 de kilograme, Larisa Florian a fost învinsă, în turul doi, de Lenaria Mingazova (Kazahstan), după ce a trecut, în runda inaugurală, de Quynh Nguyen Thi (Vietnam).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici