Antrenor Ekranas: Trebuie să recunoaştem că va fi foarte greu să ne calificăm după dubla cu Steaua

Antrenorul FK Ekranas Panevezys, Valdas Urbonas, a declarat că Steaua este una dintre cele mai cunoscute formaţii din Europa şi că va fi foarte greu pentru echipa sa să se califice în grupele Ligii Europa.

275 afișări
Imaginea articolului Antrenor Ekranas: Trebuie să recunoaştem că va fi foarte greu să ne calificăm după dubla cu Steaua

Antrenor Ekranas: Trebuie să recunoaştem că va fi foarte greu să ne calificăm după dubla cu Steaua (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

"Vom întâlni una dintre cele mai cunoscute echipe din Europa, care are o istorie bogată şi numeroase performanţe. Românii formează o echipă tehnică, au jucători rapizi. Ne aşteaptă o dublă manşă foarte dificilă. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să ne folosim de atuurile noastre. Trebuie să recunoaştem că va fi foarte dificil să ne calificăm", a spus Urbonas.

Căpitanul echipei lituaniene, Ignacio Dedura, a afirmat că Ekranas putea nimeri peste un adversar şi mai puternic, din Germania, Olanda, Grecia sau Ucraina. "Desigur, Steaua este un adversar foarte puternic, dar nu avem nimic de pierdut. Oricum, nu e cea mai rea opţiune pentru noi. Stilul de joc al românilor nu prea ne este pe plac, ştiu că echipele din Lituania nu prea au câştigat în faţa celor din România. Dar de ce să nu schimbăm noi istoria?", a spus Dedura.

Echipa Steaua va întâlni formaţia lituaniană FK Ekranas în play-off-ul Ligii Europa, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon. Steaua are programată prima manşă în 23 august, în Lituania, returul urmând să aibă loc la 30 august, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici