Antrenorul CSMS Iaşi: Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului!

Antrenorul echipei CSMS Iaşi, Costel Enache, a declarat sâmbătă, la finalul partidei câştigate de formaţia sa, pe teren propriu, scor 2-0 (1-0), în faţa grupării SC Bacău, că introducerea meciurilorde la Liga a II-a la parurile sportive nu este benefică fotbalului.

132 afișări
Imaginea articolului Antrenorul CSMS Iaşi: Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului!

Antrenorul CSMS Iaşi: Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului! (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Introducerea Ligii a II-a la pariuri nu este benefică fotbalului! Aduce multe bătăi de cap pentru toţi antrenorii şi astfel cresc şi suspiciunile legate de un meci sau de altul. Eu şi jucătorii mei nu avem voie şi nu jucăm la pariuri. Nu ştiu exact care este legislaţia în acest domeniu, dar ar fi mai bine pentru toată lumea să nu mai fie incluse aceste meciuri la casele de pariuri din România", a spus Costel Enache.

Tehnicianul formaţiei ieşene a negat speculaţiile legate de meciul din Cupa României dintre FCM Dorohoi şi CSMS Iaşi (scor 3-2), despre care s-a spus că a fost scos de la casele de pariuri, fiind suspect de blat: "Eu sunt un om cu frica lui Dumnezeu. Nici nu vreau să mă gândesc la ceva necurat la acel meci. Noi am pierdut în Cupa României din cauza unor greşeli. Aşa, speculaţii după multe meciuri se pot face. De ce nu a spus cineva înaintea meciului că acel joc este necurat?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici