Antrenorul lui FC Augsburg va rata revenirea Bundesliga după ce a ieşit să îşi cumpere pastă de dinţi

  • Antrenorul celor de la FC Augsburg, Heiko Herrlich, a încălcat regulile de izolare
  • Herrlich nu va putea fi pe banca tehnică a lui Augsburg la revenirea Bundesliga.
  • Augsburg va evolua sâmbătă împotriva celor de la Wolfsburg.
431 afișări
Imaginea articolului Antrenorul lui FC Augsburg va rata revenirea Bundesliga după ce a ieşit să îşi cumpere pastă de dinţi

Antrenorul lui FC Augsburg va rata revenirea Bundesliga după ce a ieşit să îşi cumpere pastă de dinţi

Antrenorul Heiko Herrlich nu va putea fi alături de Augsburg, echipa pe care o pregăteşte, la revenirea Bundesliga.

Augsburg va evolua sâmbătă împotriva celor de la Wolfsburg, însă antrenorul nu se va afla pe banca tehnică şi nici la antrenamentul premergător partidei.

Acest lucru s-a întâmplat din cauză că Herrlich nu a respectat regulile de izolare şi a părăsit hotelul unde era cazat pentru a merge la magazin să îşi cumpere pastă de dinţi.

Heiko Herrlich şi-a recunoscut greşeala şi spune că regretă gestul său.

"Am greşit că am părăsit camera de hotel. Deşi am respectat toate normele de igienă atunci când am plecat, nu mai pot schimba faptele mele.

Nu am fost un model pentru echipa mea, însă îmi voi asuma greşeala. Din această cauză, nu voi putea conduce echipa la antrenamentul de vineri şi nici la meciul cu Wolfsburg, de sâmbătă".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici